Opinie

Poniżej znajdują się opinie naszych gości z portalu skubacz.pl
Na google mamy 4,7 na podstawie 428 opini*
Na FB mamy 4,8 na podstawie 150 opini*
*stan na 04.05.2020r

Obiady jak u mamy - Batory

  • pyszne jak u mamy ;-)

    Przemeysław, 02 sierpień 2021

    Super

    Anna, 27 lipiec 2021

    Wszytko przepyszne jak zwykle :)

    Karolina, 19 lipiec 2021

    Jak zawsze pycha

    Marzena, 13 lipiec 2021

    Jedzenie godne polecenia

    Mirosław, 12 lipiec 2021

    Wszystko bardzo dobre 😉

    Agata, 28 czerwiec 2021

    czysto, ładnie

    Bożena, 18 czerwiec 2021

    Było pyszne

    Rafał, 06 czerwiec 2021
    O to chodzi <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko smaczne i dobre.

    Żaneta, 28 maj 2021

    Wszystko w porządku.

    Iwona, 17 maj 2021

    gorąco polecam

    Mirosław, 16 maj 2021

    Przy zamówieniu zapomniano dodać jeden zamówiony kompot ale zaraz po telefonie przy następnej dostawie zrealizowano to przeoczenie. Z czystym sumieniem polecam tą restaurację i napewno nie raz zamówię

    Tobiasz, 13 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Dostawa mogła by być tańsza dla osób mieszkających praktycznie na przeciwko

    Marzena, 05 maj 2021
    Koszt dostawy 3zł nie uważamy za wygórowany Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre jedzenie. Szybka dostawa i obsługa bezproblemowa :)

    Agnieszka, 03 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Yyddgu

    Aleksandra, 02 maj 2021
    Yyddgu :) Zespół Obiady jak u mamy
  • Super miejsce i pyszne jedzenie napewno wrócimy 👍

    Natalia, 28 lipiec 2021

    Dostawa o umówionym czasie,smacznie przepyszny placek z grzybami.

    Anna, 24 lipiec 2021

    Obiady jak zawsze spore i pyszne ale miałam wrażenie że mielone ma dziwny smak

    Marzena, 17 lipiec 2021

    Super jedzenie

    Marek, 13 lipiec 2021

    Szybko, smacznie i solidnie! 👍

    Martyna, 10 lipiec 2021

    Super Polecam!

    Joanna, 22 czerwiec 2021

    ok

    Iwona, 07 czerwiec 2021
    Dziękujemy ! Zespół Obiady jak u mamy

    Ekspresowa dostawa (pół godziny przed planowanym czasem dostarczenia), wszystko jeszcze gorące i bardzo smaczne :-)

    Marzena, 03 czerwiec 2021
    O to chodzi! Do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko było pyszne 😁

    Agata, 24 maj 2021

    Pychota

    Tomasz, 16 maj 2021

    SMACZNIE JAK ZWYKLE 👍👍👍

    BARBARA, 13 maj 2021

    Jedzenie od zawsze rewelacja, mimo spóźnień, nadrabiacie smakiem i warto zaczekać często te maksymalnie kilkanaście minut spóźnienia. Samych sukcesów.

    Patryk, 05 maj 2021
    Dziękujemy i szanujemy! :D pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Ogólna ocena 5

    Beata, 04 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Gorąco polecam

    Mirosław, 03 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko było bardzo dobre , jedynie z mężem uważamy że kluski były zbyt gumowe ale to już nasza opinia 😉

    Agata, 29 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ! Zespół Obiady jak u mamy

Obiady jak u mamy - Wolności

  • Smakowało👍

    Damian, 01 sierpień 2021

    polecam!

    Bianka, 12 lipiec 2021

    Polecam

    Marta, 21 czerwiec 2021

    jest Ok

    Mirosław, 07 czerwiec 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne , dużo i szybko

    Tomasz, 26 maj 2021

    Punktualna dostawa :)

    Ewelina, 18 maj 2021

    rosół trochę za słony, placki zbyt spieczone.. poprzednie placki i rosół były perfect, tym razem coś poszło nie tak...

    Monika, 09 maj 2021
    Przepraszamy i obiecujemy poprawę ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko smaczne

    Dorota, 04 maj 2021
    Dziękujemy ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko super

    Tomasz, 03 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre jedzenie

    Marta, 27 kwiecień 2021

    Bardzo smaczne, polecam

    Marlena, 24 kwiecień 2021

    Przepyszne dania. Dostawa na czas. Polecam.

    Aneta, 09 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam jest pysznie

    Marta, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszniści:)

    Marta, 16 marzec 2021

    Jak zawsze wszystko na 5

    Anna, 15 marzec 2021
  • Tanio i smacznie, polecam

    Dominika, 01 sierpień 2021

    Dobre domowe dania.

    Katarzyna, 05 lipiec 2021

    Jak zawsze pysznie, tanio i na czas.

    Marta, 21 czerwiec 2021

    *

    Patrycja, 31 maj 2021
    * Zespół Obiady jak u mamy

    Jedzonko pyszne oraz czas oczekiwania wcale nie był długi 😉😁

    Magdalena, 23 maj 2021

    Bardzo dobre

    Julia, 10 maj 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze jedzenie bardzo smaczne, gorące, dostarczone na czas, porcje duże. Rewelacyjne jedzenie, które można polecić bez żadnych obaw.

    Jacek, 09 maj 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie jak zawsze

    Tomasz, 04 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Dawno nie jadłem tak dobrego szwajcara:) polecam!

    Monika, 29 kwiecień 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre, ale niestety zupa i rolada zimna.

    Dariusz, 24 kwiecień 2021

    Wszystko smaczne,dziękuję:)

    Wioleta, 19 kwiecień 2021

    Wszystko pyszne jak zawsze

    Dorota, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Sos, kluski i rolada dotarły niestety zimne..

    Olga, 22 marzec 2021

    Super!!!

    Besim, 16 marzec 2021

    Pieczeń z szynki jak zawsze wyśmienita! Co prawda w styroboksie danie po przyniesieniu do domu było cieplejsze, ale wiem, że zgrzewarka wygodniejsza. Postaram się szybciej chodzić ;) A zapomniałabym - sernik przepyszny, polecam!!

    Agnieszka, 09 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy