Opinie

Poniżej znajdują się opinie naszych gości z portalu skubacz.pl
Na google mamy 4,7 na podstawie 428 opini*
Na FB mamy 4,8 na podstawie 150 opini*
*stan na 04.05.2020r

Obiady jak u mamy - Batory

  • świetny lokal

    Mirosław, 26 luty 2021

    :)

    Maciej, 18 luty 2021
    :) Zespół Obiady jak u mamy

    Dania były bardzo dobre, przywiezione w czasie i były bardzo gorące co uważam za ogromny plus! Było to pierwsze zamówienie ale na pewno nie ostatnie!

    Angelika, 15 luty 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smacznie i na czas. Polecam

    Iwona, 15 luty 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo polecam, pyszne jedzenie w przystępnych cenach.

    Monika, 13 luty 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    rewelacyjne posiłki

    Mirosław, 08 luty 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jedzonko

    Magda, 07 luty 2021
    :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszny obiad, naprawdę jak u mamy :) sprawna dostawa i prosty sposób zamówienia :) polecam!

    Aneta, 07 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszny sosik grzybowy do mięsa + bardzo dobra zupka

    Łukasz, 05 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko ok

    Monika, 31 styczeń 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    SMACZNIE I SZYBKO. POLECAM WSZYSTKIM.

    BARBARA, 17 styczeń 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Przyprawy, przyprawy, przyprawy! Tyle razy u Was zamawiamy i wiecznie brak przypraw, smak jak w przedszkolu, poprawcie to :)

    Loreta, 15 styczeń 2021

    :)

    Maciej, 13 styczeń 2021
    :) Zespół Obiady jak u mamy

    Super!!!

    Magdalena, 30 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    b. długie oczekiwanie, dostawa niezgodna z zamówieniem, jedzenie średnie (wcale nie smakuje jak domowe), nie radzę

    Wojciech, 20 grudzień 2020
    Po Pana telefonie odnośnie braku surówek, byliśmy pewni, że nawet gdyby obiad był smaczny to i tak ocenił by nas Pan na "jeden" a czas oczekiwania na dostawę w sobotę w godzinach szczytowych 90min pozostawiamy do oceny indywidualnie Zespół Obiady jak u mamy
  • Jedzenie jak zawsze pyszne. Tylko trudno dostępne przez te nowe opakowania... niezbyt udane niestety :(

    Iwona, 22 luty 2021

    Przepyszny obiad, polecam dorsza :-)

    Marzena, 17 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Długi czas oczekiwania, gulasz twardy i tłusty.Żurek bardzo dobry ale zimny.

    Wioleta, 15 luty 2021

    Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, jedzonko smaczne, płatność kartą bezproblemowa

    Magdalena, 15 luty 2021
    O to chodzi :) Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre posiłki

    Mirosław, 10 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Smaczne :D

    Łukasz, 08 luty 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre I szybko przyszło👍

    Marcel, 07 luty 2021
    :) Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre

    Łukasz, 05 luty 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Super Fish and Chips dzisiaj miałem, duża porcja frytek, duża porcja rybki, dobry dodatek i zupka

    Łukasz, 05 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie pojadlem i szybka dostawa. Sałatki i frytki mmmm ale mi znowu smaka narobiliscie tą prośbą o opinie :)

    Kamil, 26 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko pycha! ;)

    Aneta, 16 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Szybko i pysznie

    Klaudia, 14 styczeń 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jedzenia na czas

    Kamil, 09 styczeń 2021
    Dziękujemy za pięć gwiazdek! Pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jedzenie jest przepyszne, polecam 😍

    Paula, 22 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    super

    Łukasz, 17 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

Obiady jak u mamy - Wolności

  • Jak zawsze dobre

    Łukasz, 22 luty 2021

    Jak zawsze bardzo dobre. Polecam!

    Arkadiusz, 14 luty 2021
    No i świetnie :) dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze szybko i piekielnie dobre!

    Arkadiusz, 24 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre jedzonko

    Łukasz, 18 styczeń 2021
    Dzięki i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie ❤ Polecam 🙂

    Monika, 13 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Po prostu pysznie!

    Marek, 04 styczeń 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Rolady, kluski i modro kapusta - IDEALNE!!! Mężowi kluski tak smakują, że zawsze muszę brać Mu podwójną porcję :D

    Agnieszka, 21 grudzień 2020
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    ❤ mniam

    Monika, 19 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Smaczne i świeże. Polecam

    Monika, 13 grudzień 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Smacznie i wszystko OK.

    Artur, 08 grudzień 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze pysznie! Pieczeń z szynki rozpływała się w ustach, kluski idealne! Dlatego pewnie niedługo znów się zobaczymy 😁

    Agnieszka, 07 grudzień 2020
    No i fantastycznie! Do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre, ciepłe i domowe obiady. Polecam

    Anna, 25 listopad 2020
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    szybko i smacznie, a przy tym nie drogo.

    Marek, 15 listopad 2020
    Dziękujemy i do zobaczenia!:) Zespół Obiady jak u mamy

    Obiadek pyszny.😋

    Jolanta, 09 listopad 2020
    Dziękujemy :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko OK ! Świetne jedzenie, miła obsługa.

    Ksawery, 30 październik 2020
    Dziękujemy :) Zespół Obiady jak u mamy
  • Bardzo smacznie. Polecam!

    Arkadiusz, 15 luty 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Obiadek był bardzo smaczny, jak domowy 😊

    Maciej, 27 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko zawsze na czas, przygotowane w sposób który zadowoli nawet starego Ślązaka. A jak on mówi że jest dobre - to jest dobre. Dodatkowo skorzystałem z oferty Bożonarodzeniowej - strzał w dziesiątkę. Na czas i o smaku jaki się pamięta z dzieciństwa. Na pewno skorzystam w kolejne Święta. Zachęcam do skorzystania z oferty.

    Mariusz, 19 styczeń 2021
    Najlepsza recenzja <3 DZIĘKUJEMY!!! Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam serdecznie

    Marta, 14 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo pyszne obiady ☺️

    Sylwia, 11 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jedzenie. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku

    Agnieszka, 31 grudzień 2020
    Dziękujemy! Do siego roku! Zespół Obiady jak u mamy

    Przepyszne placki po węgiersku.

    Dominika, 20 grudzień 2020
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam

    Monika, 14 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Najlepiej ❤

    Monika, 10 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Przepyszne obiady domowe . Kocham Wasze smakołyki ❤

    Monika, 08 grudzień 2020
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie ❤

    Monika, 05 grudzień 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Danie dnia: Kasza z gulaszem - przepyszna! Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, jak zawsze wszystko idealne :)

    Agnieszka, 20 listopad 2020
    Dziękujemy i do zobaczenia! :) Zespół Obiady jak u mamy

    Stale zamawiam. Po prostu rewelacja!!! Wszystkim szczerze polecam.

    Patrycja, 15 listopad 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Kocham Wasze jedzonko ❤

    Monika, 30 październik 2020
    A my kochamy takich ludzi :) <3 Zespół Obiady jak u mamy

    5 gwiazdek to za mało!

    Olga, 25 październik 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy