Opinie

Poniżej znajdują się opinie naszych gości z portalu skubacz.pl
Na google mamy 4,7 na podstawie 428 opini*
Na FB mamy 4,8 na podstawie 150 opini*
*stan na 04.05.2020r

Obiady jak u mamy - Batory

  • Pyszne i na czas. Polecam!

    Janusz, 22 kwiecień 2021

    Jak zwykle wszystko ok.

    Piotr, 12 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia zapewne w niedzielę ;) pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze smacznie 😁

    Iwona, 10 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Smacznie i szybko 😉

    Agata, 07 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Super

    Magda, 02 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jak zawsze.

    Marzena, 31 marzec 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zwykle bardzo dobrze :-)

    Piotr, 29 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko jak należy. Pychota!

    Katarzyna, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze wszystko idealnie, jedzonko smaczne - polecam!!

    Radosław, 26 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko ok

    Piotr, 22 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jedzenie bardzo dobre, ale zbyt długi czas oczekiwania (w tym przypadku 2 godziny)

    Mateusz, 17 marzec 2021

    Super zapakowane i smaczne. Pyszne ciasto gratisowe. Polecam

    Mariusz, 13 marzec 2021

    Super jedzenie

    Marcin, 03 marzec 2021

    Pyszny devolay i zupka

    Łukasz, 27 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne Fish and Chips i zupka

    Łukasz, 27 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ! <3 Zespół Obiady jak u mamy
  • Jedzenie smaczne ,dostawa w porządku.

    Agata, 19 kwiecień 2021

    Witam... Ogolnie Polecam Restauracje, ceny dobre, i smacznie... Minus tylko za to i to juz nie pierwszy raz, uwagi nawet byly zwrocone!! Ludzie uzywajcie Przypraw :))) zero soliiii, zero pieprzu, Nie bojcie sie przyprawiac wszystko jalowe,

    Łukasz, 12 kwiecień 2021
    Witam, ogólnie to jesteśmy u Pani często, i nigdy nam Pani nie wystawiła pozytywnej opinii, można powiedzieć że dwa razy taką samą. Solimy, pieprzymy, dodajemy inne przyprawy, przykro nam że, dla Pani jest za mało Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne.

    Krzysztof, 08 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    1.5 h czekania i uwaga - pół godziny jeszcze poślizgu bez żadnej informacji.

    Anna, 03 kwiecień 2021
    Uwaga. Czynne mamy od 12. Jeśli zamówienie jest złożone ok. 11 zawsze może coś się po drodze coś wydarzyć. Fakt, mógł być z naszej strony telefon ale natłok zamówien w ten dzień nas mega zaskoczył. Do ŚCP w takim razie już nie jedziemy Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam

    Mirosław, 31 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smaczne.

    Agnieszka, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam!

    Iwona, 29 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    5+

    Klaudia, 27 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Placki były mocno spalone na obrzeżach i gdyby miało to miejsce w lokalu a nie w dowozie, domagałbym się nowych porcji. Oprócz tego, gulasz był bardzo smaczny, a placki, gdyby sporo z nich obciąć z brzegów, też całkiem smaczne.

    Marek, 24 marzec 2021
    Obiecujemy że zwrócimy większą uwagę, pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Super

    Iwona, 22 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko pyszne i w najlepszym porządku :)

    Agnieszka, 16 marzec 2021

    Smaczne szybka dostawa

    Magdalena, 11 marzec 2021

    Dostawa ponad 20 min później , brak kontaktu z restauracją na podany nr tel, dostawca przynosi jedzenie w otwartej torbie co powoduje że wszystko jest praktycznie zimne , niestety ale trzeba sobie podgrzać. Kucharz potrafi gotować ale reszta do psuje całość. Napewno już więcej nie skorzystam.

    Jan, 01 marzec 2021
    zawsze chciałem tak odpisać na opinie i w końcu to zrobię. XDDD Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszna wątróbka i zupka

    Łukasz, 27 luty 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko smaczne. Cieple. Plus za nowe opakowania!

    Katarzyna, 27 luty 2021
    Super! Szkoda że dopiero teraz je wprowadziliśmy, ale lepiej późno niż później :D pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

Obiady jak u mamy - Wolności

  • Wszystko smaczne,dziękuję:)

    Wioleta, 19 kwiecień 2021

    Wszystko pyszne jak zawsze

    Dorota, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Sos, kluski i rolada dotarły niestety zimne..

    Olga, 22 marzec 2021

    Super!!!

    Besim, 16 marzec 2021

    Pieczeń z szynki jak zawsze wyśmienita! Co prawda w styroboksie danie po przyniesieniu do domu było cieplejsze, ale wiem, że zgrzewarka wygodniejsza. Postaram się szybciej chodzić ;) A zapomniałabym - sernik przepyszny, polecam!!

    Radosław, 09 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smacznie. Polecam!

    Arkadiusz, 15 luty 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Obiadek był bardzo smaczny, jak domowy 😊

    Maciej, 27 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko zawsze na czas, przygotowane w sposób który zadowoli nawet starego Ślązaka. A jak on mówi że jest dobre - to jest dobre. Dodatkowo skorzystałem z oferty Bożonarodzeniowej - strzał w dziesiątkę. Na czas i o smaku jaki się pamięta z dzieciństwa. Na pewno skorzystam w kolejne Święta. Zachęcam do skorzystania z oferty.

    Mariusz, 19 styczeń 2021
    Najlepsza recenzja <3 DZIĘKUJEMY!!! Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam serdecznie

    Marta, 14 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo pyszne obiady ☺️

    Sylwia, 11 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jedzenie. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku

    Agnieszka, 31 grudzień 2020
    Dziękujemy! Do siego roku! Zespół Obiady jak u mamy

    Przepyszne placki po węgiersku.

    Dominika, 20 grudzień 2020
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam

    Monika, 14 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Najlepiej ❤

    Monika, 10 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Przepyszne obiady domowe . Kocham Wasze smakołyki ❤

    Monika, 08 grudzień 2020
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy
  • Przepyszne dania. Dostawa na czas. Polecam.

    Aneta, 09 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam jest pysznie

    Marta, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszniści:)

    Marta, 16 marzec 2021

    Jak zawsze wszystko na 5

    Anna, 15 marzec 2021

    Jak zawsze dobre

    Łukasz, 22 luty 2021
    <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze bardzo dobre. Polecam!

    Arkadiusz, 14 luty 2021
    No i świetnie :) dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze szybko i piekielnie dobre!

    Arkadiusz, 24 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre jedzonko

    Łukasz, 18 styczeń 2021
    Dzięki i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie ❤ Polecam 🙂

    Monika, 13 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Po prostu pysznie!

    Marek, 04 styczeń 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Rolady, kluski i modro kapusta - IDEALNE!!! Mężowi kluski tak smakują, że zawsze muszę brać Mu podwójną porcję :D

    Radosław, 21 grudzień 2020
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    ❤ mniam

    Monika, 19 grudzień 2020
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Smaczne i świeże. Polecam

    Monika, 13 grudzień 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Smacznie i wszystko OK.

    Artur, 08 grudzień 2020
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze pysznie! Pieczeń z szynki rozpływała się w ustach, kluski idealne! Dlatego pewnie niedługo znów się zobaczymy 😁

    Radosław, 07 grudzień 2020
    No i fantastycznie! Do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy