Opinie

Poniżej znajdują się opinie naszych gości z portalu skubacz.pl
Na google mamy 4,7 na podstawie 428 opini*
Na FB mamy 4,8 na podstawie 150 opini*
*stan na 04.05.2020r

Obiady jak u mamy - Batory

  • Super Polecam!

    Joanna, 22 czerwiec 2021

    ok

    Iwona, 07 czerwiec 2021
    Dziękujemy ! Zespół Obiady jak u mamy

    Ekspresowa dostawa (pół godziny przed planowanym czasem dostarczenia), wszystko jeszcze gorące i bardzo smaczne :-)

    Marzena, 03 czerwiec 2021
    O to chodzi! Do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko było pyszne 😁

    Agata, 24 maj 2021

    Pychota

    Tomasz, 16 maj 2021

    SMACZNIE JAK ZWYKLE 👍👍👍

    BARBARA, 13 maj 2021

    Jedzenie od zawsze rewelacja, mimo spóźnień, nadrabiacie smakiem i warto zaczekać często te maksymalnie kilkanaście minut spóźnienia. Samych sukcesów.

    Patryk, 05 maj 2021
    Dziękujemy i szanujemy! :D pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Ogólna ocena 5

    Beata, 04 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Gorąco polecam

    Mirosław, 03 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko było bardzo dobre , jedynie z mężem uważamy że kluski były zbyt gumowe ale to już nasza opinia 😉

    Agata, 29 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze smacznie:)

    Iwona, 26 kwiecień 2021

    Pyszne i na czas. Polecam!

    Janusz, 22 kwiecień 2021

    Jak zwykle wszystko ok.

    Piotr, 12 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia zapewne w niedzielę ;) pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze smacznie 😁

    Iwona, 10 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Smacznie i szybko 😉

    Agata, 07 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy
  • czysto, ładnie

    Bożena, 18 czerwiec 2021

    Było pyszne

    Rafał, 06 czerwiec 2021
    O to chodzi <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko smaczne i dobre.

    Żaneta, 28 maj 2021

    Wszystko w porządku.

    Iwona, 17 maj 2021

    gorąco polecam

    Mirosław, 16 maj 2021

    Przy zamówieniu zapomniano dodać jeden zamówiony kompot ale zaraz po telefonie przy następnej dostawie zrealizowano to przeoczenie. Z czystym sumieniem polecam tą restaurację i napewno nie raz zamówię

    Tobiasz, 13 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Dostawa mogła by być tańsza dla osób mieszkających praktycznie na przeciwko

    Marzena, 05 maj 2021
    Koszt dostawy 3zł nie uważamy za wygórowany Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre jedzenie. Szybka dostawa i obsługa bezproblemowa :)

    Agnieszka, 03 maj 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Yyddgu

    Aleksandra, 02 maj 2021
    Yyddgu :) Zespół Obiady jak u mamy

    BITKI WIEPRZOWE SMACZNE, PRZYPOMNIAŁAM MI SMAKI Z DZIECIŃSTWA 👍👍👍

    BARBARA, 28 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia ;) Zespół Obiady jak u mamy

    super,pyszne i na czas

    Grzegorz, 23 kwiecień 2021

    Jedzenie smaczne ,dostawa w porządku.

    Agata, 19 kwiecień 2021

    Witam... Ogolnie Polecam Restauracje, ceny dobre, i smacznie... Minus tylko za to i to juz nie pierwszy raz, uwagi nawet byly zwrocone!! Ludzie uzywajcie Przypraw :))) zero soliiii, zero pieprzu, Nie bojcie sie przyprawiac wszystko jalowe,

    Łukasz, 12 kwiecień 2021
    Witam, ogólnie to jesteśmy u Pani często, i nigdy nam Pani nie wystawiła pozytywnej opinii, można powiedzieć że dwa razy taką samą. Solimy, pieprzymy, dodajemy inne przyprawy, przykro nam że, dla Pani jest za mało Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne.

    Krzysztof, 08 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    1.5 h czekania i uwaga - pół godziny jeszcze poślizgu bez żadnej informacji.

    Anna, 03 kwiecień 2021
    Uwaga. Czynne mamy od 12. Jeśli zamówienie jest złożone ok. 11 zawsze może coś się po drodze coś wydarzyć. Fakt, mógł być z naszej strony telefon ale natłok zamówien w ten dzień nas mega zaskoczył. Do ŚCP w takim razie już nie jedziemy Zespół Obiady jak u mamy

Obiady jak u mamy - Wolności

  • Polecam

    Marta, 21 czerwiec 2021

    jest Ok

    Mirosław, 07 czerwiec 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne , dużo i szybko

    Tomasz, 26 maj 2021

    Punktualna dostawa :)

    Ewelina, 18 maj 2021

    rosół trochę za słony, placki zbyt spieczone.. poprzednie placki i rosół były perfect, tym razem coś poszło nie tak...

    Monika, 09 maj 2021
    Przepraszamy i obiecujemy poprawę ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko smaczne

    Dorota, 04 maj 2021
    Dziękujemy ;) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko super

    Tomasz, 03 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo dobre jedzenie

    Marta, 27 kwiecień 2021

    Bardzo smaczne, polecam

    Marlena, 24 kwiecień 2021

    Przepyszne dania. Dostawa na czas. Polecam.

    Aneta, 09 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam jest pysznie

    Marta, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszniści:)

    Marta, 16 marzec 2021

    Jak zawsze wszystko na 5

    Anna, 15 marzec 2021

    Jak zawsze dobre

    Łukasz, 22 luty 2021
    <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze bardzo dobre. Polecam!

    Arkadiusz, 14 luty 2021
    No i świetnie :) dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy
  • Jak zawsze pysznie, tanio i na czas.

    Marta, 21 czerwiec 2021

    *

    Patrycja, 31 maj 2021
    * Zespół Obiady jak u mamy

    Jedzonko pyszne oraz czas oczekiwania wcale nie był długi 😉😁

    Magdalena, 23 maj 2021

    Bardzo dobre

    Julia, 10 maj 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze jedzenie bardzo smaczne, gorące, dostarczone na czas, porcje duże. Rewelacyjne jedzenie, które można polecić bez żadnych obaw.

    Jacek, 09 maj 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie jak zawsze

    Tomasz, 04 maj 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Dawno nie jadłem tak dobrego szwajcara:) polecam!

    Monika, 29 kwiecień 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre, ale niestety zupa i rolada zimna.

    Dariusz, 24 kwiecień 2021

    Wszystko smaczne,dziękuję:)

    Wioleta, 19 kwiecień 2021

    Wszystko pyszne jak zawsze

    Dorota, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Sos, kluski i rolada dotarły niestety zimne..

    Olga, 22 marzec 2021

    Super!!!

    Besim, 16 marzec 2021

    Pieczeń z szynki jak zawsze wyśmienita! Co prawda w styroboksie danie po przyniesieniu do domu było cieplejsze, ale wiem, że zgrzewarka wygodniejsza. Postaram się szybciej chodzić ;) A zapomniałabym - sernik przepyszny, polecam!!

    Radosław, 09 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smacznie. Polecam!

    Arkadiusz, 15 luty 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Obiadek był bardzo smaczny, jak domowy 😊

    Maciej, 27 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy