Opinie

Poniżej znajdują się opinie naszych gości z portalu skubacz.pl
Na google mamy 4,7 na podstawie 428 opini*
Na FB mamy 4,8 na podstawie 150 opini*
*stan na 04.05.2020r

Obiady jak u mamy - Batory

  • Jedzenie od zawsze rewelacja, mimo spóźnień, nadrabiacie smakiem i warto zaczekać często te maksymalnie kilkanaście minut spóźnienia. Samych sukcesów.

    Patryk, 05 maj 2021

    Ogólna ocena 5

    Beata, 04 maj 2021

    Gorąco polecam

    Mirosław, 03 maj 2021

    Wszystko było bardzo dobre , jedynie z mężem uważamy że kluski były zbyt gumowe ale to już nasza opinia 😉

    Agata, 29 kwiecień 2021

    Jak zawsze smacznie:)

    Iwona, 26 kwiecień 2021

    Pyszne i na czas. Polecam!

    Janusz, 22 kwiecień 2021

    Jak zwykle wszystko ok.

    Piotr, 12 kwiecień 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia zapewne w niedzielę ;) pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze smacznie 😁

    Iwona, 10 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Smacznie i szybko 😉

    Agata, 07 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Super

    Magda, 02 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jak zawsze.

    Marzena, 31 marzec 2021
    Dziękujemy <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zwykle bardzo dobrze :-)

    Piotr, 29 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko jak należy. Pychota!

    Katarzyna, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze wszystko idealnie, jedzonko smaczne - polecam!!

    Radosław, 26 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko ok

    Piotr, 22 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy
  • Dostawa mogła by być tańsza dla osób mieszkających praktycznie na przeciwko

    Marzena, 05 maj 2021

    Bardzo dobre jedzenie. Szybka dostawa i obsługa bezproblemowa :)

    Agnieszka, 03 maj 2021

    Yyddgu

    Aleksandra, 02 maj 2021

    BITKI WIEPRZOWE SMACZNE, PRZYPOMNIAŁAM MI SMAKI Z DZIECIŃSTWA 👍👍👍

    BARBARA, 28 kwiecień 2021

    super,pyszne i na czas

    Grzegorz, 23 kwiecień 2021

    Jedzenie smaczne ,dostawa w porządku.

    Agata, 19 kwiecień 2021

    Witam... Ogolnie Polecam Restauracje, ceny dobre, i smacznie... Minus tylko za to i to juz nie pierwszy raz, uwagi nawet byly zwrocone!! Ludzie uzywajcie Przypraw :))) zero soliiii, zero pieprzu, Nie bojcie sie przyprawiac wszystko jalowe,

    Łukasz, 12 kwiecień 2021
    Witam, ogólnie to jesteśmy u Pani często, i nigdy nam Pani nie wystawiła pozytywnej opinii, można powiedzieć że dwa razy taką samą. Solimy, pieprzymy, dodajemy inne przyprawy, przykro nam że, dla Pani jest za mało Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne.

    Krzysztof, 08 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    1.5 h czekania i uwaga - pół godziny jeszcze poślizgu bez żadnej informacji.

    Anna, 03 kwiecień 2021
    Uwaga. Czynne mamy od 12. Jeśli zamówienie jest złożone ok. 11 zawsze może coś się po drodze coś wydarzyć. Fakt, mógł być z naszej strony telefon ale natłok zamówien w ten dzień nas mega zaskoczył. Do ŚCP w takim razie już nie jedziemy Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam

    Mirosław, 31 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smaczne.

    Agnieszka, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam!

    Iwona, 29 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    5+

    Klaudia, 27 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Placki były mocno spalone na obrzeżach i gdyby miało to miejsce w lokalu a nie w dowozie, domagałbym się nowych porcji. Oprócz tego, gulasz był bardzo smaczny, a placki, gdyby sporo z nich obciąć z brzegów, też całkiem smaczne.

    Marek, 24 marzec 2021
    Obiecujemy że zwrócimy większą uwagę, pozdrawiamy! Zespół Obiady jak u mamy

    Super

    Iwona, 22 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

Obiady jak u mamy - Wolności

  • Jak zawsze jedzenie bardzo smaczne, gorące, dostarczone na czas, porcje duże. Rewelacyjne jedzenie, które można polecić bez żadnych obaw.

    Jacek, 09 maj 2021

    Pysznie jak zawsze

    Bożena, 04 maj 2021

    Dawno nie jadłem tak dobrego szwajcara:) polecam!

    Monika, 29 kwiecień 2021

    Dobre, ale niestety zupa i rolada zimna.

    Dariusz, 24 kwiecień 2021

    Wszystko smaczne,dziękuję:)

    Wioleta, 19 kwiecień 2021

    Wszystko pyszne jak zawsze

    Dorota, 30 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Sos, kluski i rolada dotarły niestety zimne..

    Olga, 22 marzec 2021

    Super!!!

    Besim, 16 marzec 2021

    Pieczeń z szynki jak zawsze wyśmienita! Co prawda w styroboksie danie po przyniesieniu do domu było cieplejsze, ale wiem, że zgrzewarka wygodniejsza. Postaram się szybciej chodzić ;) A zapomniałabym - sernik przepyszny, polecam!!

    Radosław, 09 marzec 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo smacznie. Polecam!

    Arkadiusz, 15 luty 2021
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Obiady jak u mamy

    Obiadek był bardzo smaczny, jak domowy 😊

    Maciej, 27 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Wszystko zawsze na czas, przygotowane w sposób który zadowoli nawet starego Ślązaka. A jak on mówi że jest dobre - to jest dobre. Dodatkowo skorzystałem z oferty Bożonarodzeniowej - strzał w dziesiątkę. Na czas i o smaku jaki się pamięta z dzieciństwa. Na pewno skorzystam w kolejne Święta. Zachęcam do skorzystania z oferty.

    Mariusz, 19 styczeń 2021
    Najlepsza recenzja <3 DZIĘKUJEMY!!! Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam serdecznie

    Marta, 14 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! Zespół Obiady jak u mamy

    Bardzo pyszne obiady ☺️

    Sylwia, 11 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia! :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszne jedzenie. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku

    Agnieszka, 31 grudzień 2020
    Dziękujemy! Do siego roku! Zespół Obiady jak u mamy
  • Wszystko smaczne

    Dorota, 04 maj 2021

    Wszystko super

    Bożena, 03 maj 2021

    Bardzo dobre jedzenie

    Marta, 27 kwiecień 2021

    Bardzo smaczne, polecam

    Marlena, 24 kwiecień 2021

    Przepyszne dania. Dostawa na czas. Polecam.

    Aneta, 09 kwiecień 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Polecam jest pysznie

    Marta, 28 marzec 2021
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Pyszniści:)

    Marta, 16 marzec 2021

    Jak zawsze wszystko na 5

    Anna, 15 marzec 2021

    Jak zawsze dobre

    Łukasz, 22 luty 2021
    <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze bardzo dobre. Polecam!

    Arkadiusz, 14 luty 2021
    No i świetnie :) dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Jak zawsze szybko i piekielnie dobre!

    Arkadiusz, 24 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Dobre jedzonko

    Łukasz, 18 styczeń 2021
    Dzięki i do zobaczenia :) Zespół Obiady jak u mamy

    Pysznie ❤ Polecam 🙂

    Monika, 13 styczeń 2021
    Dziękujemy i do zobaczenia <3 Zespół Obiady jak u mamy

    Po prostu pysznie!

    Szymon, 04 styczeń 2021
    Dziękujemy! Zespół Obiady jak u mamy

    Rolady, kluski i modro kapusta - IDEALNE!!! Mężowi kluski tak smakują, że zawsze muszę brać Mu podwójną porcję :D

    Radosław, 21 grudzień 2020
    Dziękujemy! <3 Zespół Obiady jak u mamy